Meer informatie, bel ons 0592 30 50 90 Helpdesk login

Over Penthion Media Technologies

Penthion Media Technologies is 25 jaar actief als totaalleverancier van automatiseringsoplossingen voor uitgeverijen van zowel magazines als kranten. Wij bieden een complete en geïntegreerde automatiseringsoplossing voor het volledige uitgeefproces. Dagelijks wordt er gewerkt aan de optimalisering en professionalisering van automatiseringsprocessen. Dit doen we door aandachtig te luisteren naar de wensen van onze klanten en het op de voet volgen van de ontwikkelingen in de markt. Onze oplossingen zijn gebruiksvriendelijk, schaalbaar, tijd- en kostenbesparend. Penthion is exclusief leverancier van alle producten van de Finse firma Anygraaf Oy in Nederland en België en ontwikkelde zelf producten als bijvoorbeeld het Ad4All advertentieaanleverportaal, de MediaToolBoX en het online uitgeefplatform Publish-Inn.
Wij zijn een partner die het complete uitgeefproces van A-Z overziet en multimediale oplossingen biedt. Onze consultants zijn zeer goed op de hoogte van alle ins-en outs in de uitgeverijbranche. De oplossingen die Penthion biedt, kunnen afzonderlijk van elkaar gebruikt worden, maar kunnen ook totaaloplossing bieden. Penthion denkt mee, geeft workflow- en organisatieadvies, levert en implementeert de benodigde soft- en hardware, geeft ICT-advies en biedt ondersteuning en onderhoud.

Directeur Jan-Peter Tjepkema: “Wij denken mee en maken het mogelijk. De vraag van onze klanten staat centraal in de oplossingen die we bieden.” Kort en krachtig: ‘YOU PUBLISH WE SUPPORT

icon-over-penthion