Meer informatie, bel ons 0592 30 50 90 Helpdesk login

Software Development

Penthion is gespecialiseerd in het vinden van pasklare antwoorden op (complexe) vraagstukken. Voor het gehele traject -van ontwerp tot uitvoering- kunt u bij ons aankloppen. Wij leveren tailor-made oplossingen die zich kenmerken door hun gebruiksvriendelijkheid en hun solide technologische fundament. Tijdens de ontwerpfase wordt een inschatting gemaakt van alle benodigde hard- en software, volledig afgestemd op de reeds bestaande IT-omgeving en in nauw overleg met onze opdrachtgever. Nadat hier een akkoord over is bereikt, wordt het plan ontwikkeld door Penthion. Alles wordt in eigen beheer gebouwd. Wij hebben specialisten die werken met Ruby on Rails, Python, Java, React js, Ember.js, Angular, Vue

Hosting
U kunt bij Penthion terecht voor de hosting van uw applicatie. Iedere onderneming heeft specifieke wensen ten aanzien van dataverkeer en servercapaciteit. Afhankelijk van uw wensen bieden wij drie standaardopties aan. Betrouwbaarheid is voor ons in alle gevallen even belangrijk.
icon-software-development

  • In eigen beheer: het is mogelijk om systemen op een eigen server binnen uw bedrijf te installeren. Dit heeft als voordeel dat u maximale controle kunt uitoefenen over uw systemen en op elk moment wijzigingen kunt aanbrengen.
  • Via┬áservers Penthion: een andere optie is hosting via onze servers in het (streng beveiligde) datacentrum in Groningen. Deze vorm biedt u profijt in de vorm van schaal- en kostenvoordeel. U bent als uitgever geen tijd kwijt aan noodzakelijk onderhoud en upgrading.
  • Cloudhosting: Penthion host zijn applicaties in de cloud bij professionele partners zoals Amazon en Heroku. Hiermee kunt u uw applicatie verdelen over meerdere servers waardoor de kans op downtime aanzienlijk wordt verkleind. Schaalbaarheid is een ander voordeel van cloudhosting. Heeft uw applicatie al dan niet tijdelijk meer of minder capaciteit nodig dan kunnen wij dit per direct voor u regelen.