Meer informatie, bel ons 0592 30 50 90 Helpdesk login

Projectmanagement

Dedicated eigen projectmanagers
Een geslaagd project staat of valt met goed management en deskundige medewerkers. Penthion kan u hierin van dienst zijn. Onze bedrijfsvoering onderscheidt zich door de inzet van eigen projectmanagers; specialisten die on-the-job getraind zijn en beschikken over jarenlange ervaring vanuit meerdere disciplines binnen de uitgeefbranche. Omdat er dagelijks gewerkt wordt met de meest geavanceerde technieken en software, zijn onze medewerkers als geen ander in staat om snel tot de kern van de materie door te dringen en een oplossing te bieden.
Snel schakelen
Penthion levert totaaloplossingen. Hierdoor heeft u als opdrachtgever tijdens het gehele traject te maken met één partij (van ontwerp tot uitvoering). Zo kunnen we de lijnen kort houden en is het mogelijk om snel te schakelen.
icon-management
Gestructureerde aanpak
Voor de start wordt een plan opgesteld volgens de PRINCE2 werkmethodiek. Deze methode biedt een grote set aan middelen om een project van elke omvang en complexiteit te managen. Een team van een projectleider en consultants dragen samen met de opdrachtgever zorg voor een professionele en gestructureerde uitvoering. Tijdens de looptijd van het project streven wij naar een heldere en open communicatie zodat we obstakels vroegtijdig kunnen signaleren, oppakken of voorkomen.