Meer informatie, bel ons 0592 30 50 90 Helpdesk login

Opmaak & Planning

Neo Planner – Werkprocessen in beeld
Planner is een uitgave en publicatie planningstool waarmee u optimale beheersing heeft over al uw uitgaven. Planner fungeert als de spil tussen pagina en advertentieproductie, redactionele planning en advertentieboekingen. Planner is uitermate flexibel waardoor u in staat bent om eenvoudig tussentijds geplande en ongeplande wijzigingen toe te passen. Tevens is het mogelijk om volledig inzicht te krijgen in de status van het afzonderlijke materiaal, advertenties en pagina’s. Zo bent u als uitgever op elk moment goed geïnformeerd en heeft u grip op de voortgang van uw uitgave. Planner ondersteunt zowel een tekst- als layout gedreven werkwijze.
Voordelen voor u op een rij:

  • Dynamisch plannen en beheersen van de gehele publicatie workflow
  • Inzicht in materiaalstatus middels kleurcoderingen
  • Voorbeeld weergave per pagina in lage of hoge resolutie

Planner is onderdeel van het NEO Publishing Platform. NEO is onlangs gelanceerd en biedt een geavanceerde oplossing voor het plannen, beheren en publiceren van uw content naar alle hedendaagse media..
ePlanner – Doorplaatsen op internet
Voor het eenvoudig en efficiënt doorplaatsen van content online heeft Penthion een handige tool in huis genaamd. ePlanner is uitgerust met handige functionaliteiten voor het automatisch genereren van internetpagina’s. De opbouw van de internetpagina’s is modulair en eenvoudig aan te passen met ePlanner. Themapagina’s zijn hierdoor zonder veel inspanning te beheren. Ook geeft ePlanner feedback over statistieken zoals bijvoorbeeld ‘aantal keer gelezen’ en ‘top 10 populaire artikelen’. Middels een drag-and-drop functionaliteit kan content handmatig vanuit NEO op de internetpagina geplaatst worden.
Twee publicatie fasen
Binnen ePlanner worden twee publicatie fasen onderscheiden: de preview fase en de daadwerkelijke publicatie op internet. Binnen de preview fase zijn er twee manieren om de inhoud van de internetpagina’s weer te geven, een schematische weergaven en een preview binnen een browser. Zo weet u altijd inzicht in het publicatie proces en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan

Voordelen voor u op een rij:
  • Eenvoudig en snel internet pagina’s produceren en beheren
  • Voorgedefinieerde en eenvoudig aan te passen internet pagina modules
  • Statistieken worden automatisch bijgehouden, sturen op resultaten mogelijk

ePlanner is onderdeel van het NEO Publishing Platform. NEO is onlangs gelanceerd en biedt een geavanceerde oplossing voor het plannen, beheren en publiceren van uw content naar alle hedendaagse media.