Uitgeverij WestMedia heeft voor de upgrade van haar huidige Doris32 systeem gekozen voor de logische opvolger het Neo Publishing Systeem. Beide systemen zijn ontwikkeld door Anygraaf, de Finse partner van Penthion Media Technologies.

NEO is een content beheersysteem, waarmee naar alle typen media (print, web, mobile en tablet) gepubliceerd kan worden en is bi-directioneel te integreren met o.a. Adobe InDesign. De basis van NEO bestaat uit een workflow- en documentenbeheersysteem, waarmee u het gehele uitgeefproces efficiënter laat verlopen.

De keuze voor NEO zal bij WestMedia een verbetering in de redactieprocessen met zich meebrengen, door het inzetten van NEO edit. Een andere belangrijke reden voor WestMedia om voor NEO te kiezen is de Adobe CC ondersteuning en het multi-channel beheer en publicatie van content.
Voor WestMedia staat de live-gang gepland begin juni van dit jaar.