Een aantal jaren geleden lanceerde Penthion de Ad4All Ad|Portal. Sindsdien blijven we door ontwikkelen met als basis de feedback die we ontvangen van de gebruikers. Het huidige advertentie aanleverportaal is een product waar we enorm trots op zijn en waar al veel uitgevers en adverteerders gebruik van maken.

Afgelopen november ging AgriMarketeers live met het portaal. Suzanne van den Top, Trafficer bij AgriMarketeers, zegt hierover:

“De Ad|Portal bespaart ons heel veel tijd. Met name de automatische mails die eruit gaan voor reminders en proeven zijn een uitkomst. Het loopt allemaal vanzelf en onze adverteerders ervaren het als een zeer prettig en gebruiksvriendelijk systeem. Ook de controle op het advertentiemateriaal is heel fijn, dit voorkomt problemen achteraf of laat in het drukproces. Ik kan het niet meer missen! “